Wij horen graag van u!

Voor reserveringen en vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met de beheerder.

Wilt u een nieuwsbericht plaatsen of beeldmateriaal aanleveren voor de website, of hebt u vragen over adverteren op onze website neem dan contact op met de beheerder.

Beheer Dorpshuis:
Auke Reidinga
0594-641795/0625324471
info@opdewelle.nl

Bestuur Dorpshuis:
Voorzitter
Wilma Nabring – Hooijsma
voorzitter@opdewelle.nl

Secretaris
Vincent Roffel
secretaris@opdewelle.nl

Penningmeester
Wybren Kingma
wybrenkingma@ziggo.nl

Klachten:
Wij doen ons best doen om te voldoen aan al uw wensen en verzoeken, helaas kan het soms zo zijn dat er iets niet helemaal goed gaat. Het ergste is dan dat wij het niet weten en er daarom geen actie wordt ondernomen. Als er iets is wat niet is verlopen zoals u dat verwacht had, willen wij dat graag zo spoedig mogelijk horen. Alleen dan kunnen wij actie ondernemen. U kunt hierover contact opnemen met het bestuur. Vergeet hierbij niet uw NAAM en VERENIGING te vermelden met een duidelijke beschrijving van de klacht.

Aansprakelijkheid:
Stichting Dorpshuis Op de Welle is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan u als persoon of aan uw eigendommen. Het bestuur zet zich in voor uw veiligheid, het betreden van het dorpshuis is echter geheel op eigen risico. De kosten die ontstaan door schade aan het gebouw of inventaris van het Dorpshuis zullen worden verhaald op de veroorzaker.